pagina in romana

"Lumea intreaga e o scena"
W. Shakespeare
De ce “Pro Ideea VM Communications” ?

Fiind o companie specializată, realizează activităţile auxiliare mai bine şi cu costuri mai mici.

Managerii scapă de hîrţogărie. Pentru a fi eficient, managementul trebuie să reducă timpul petrecut cu generarea informaţiilor în favoarea celui folosit pentru interpretarea şi analizarea acestora. Firma de outsourcing “Pro Ideea VM Communications” poate prelua activitatea de imagine publică, planificare media, lobby, gestionare a bugetului de publicitate, advertising, a campaniei dumneavoastră şi îşi va asuma responsabilităţile legate de acest lucru.

Avantajele sînt că “Pro Ideea VM Communications” are timpul împărţit pe proceduri şi clienţi, nu se îmbolnăveşte şi nu intră în concediu de odihnă sau de maternitate. De asemenea, onorariul este sub suma salariilor personalului din cadrul unui departament specializat care se ocupă cu aceste lucruri. Oamenii noştri sînt bine pregătiţi, au acces la informaţii şi sînt la curent cu orice schimbări sau mutări din spectrul local sau judeţean.

Chiar şi dumneavoastră puteţi beneficia de avantajele outsourcing-ului. Presupunem, spre exemplu, că pentru campania dvs. aveţi nevoie de un serviciu (sau mai multe) de imagine, public relations, publicitate, alcătuit dintr-un media-planner (cu un salariu net de 500 USD\luna), un copywriter (cu un salariu net de 400 USD\luna), un responsabil cu relaţiile publice (cu un salariu net de 350 USD\luna), şi un director de departament (cu un salariu net de 600 USD\luna ). Pentru toţi aceşti angajaţi, dumneavoastră plătiţi 30% CAS, 5% şomaj, 7% fondul de sănătate, 1% fondul de risc şi accidente, 1% comisionul Camerei de Muncă ş.a.m.d. În total 44% - pe un fond de salarii de 1.850 USD, angajatorul plăteşte statului aproximativ 850 USD. În final, departamentul respectiv costă 2.700 USD \ lună, adică 32.400 USD net pe an!!!

Firma “Pro Ideea VM Communications” Oradea preia construcţia şi gestiunea de imagine a firmei dvs. contra unui onorariu mediu de aproape jumătate din costurile unui departament şi suplineşte munca tuturor angajaţilor, în jumătate din timpul iniţial. Lucrează sub contract, are termene limită precise, nu intră în concediu, nu cere măriri de salariu, nu face grevă. Mai mult, avînd acces la informaţii de ultimă oră şi lucrînd pentru clienţi cu activităţi diverse, poate fi consultată în luarea deciziilor strategice. Serviciile prestate de “Pro Ideea VM Communications” adaugă valoare imaginii dumneavoastră publice.

 

Copyright © 2005 Pro Ideea VM Communications. All rights reserved.
pagina in romana page in english